Mediji objavili snimak: "Miljuš rukovodio akcijom paljenja knjige Gorana Vesića" VIDEO

Portal Borba.me objavio je, kako navodi, snimak jedne bezbednosne službe s prostora bivše Jugoslavije sa dokazima - ko stoji iza paljenja knjige Gorana Vesića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.10.2019.

12:58

Mediji objavili snimak:
Foto: Screenshot/ Youtube

Portal tvdi da je navedena služba objavila dokaze kako član veća gradske opštine Stari grad i predsedništva "Stranke slobode i pravde" Branko Miljuš učestvuje u spaljivanju Vesićeve knjige u Beogradu.

Na snimku se vidi, dodaje Borba.me, da su saradnici Dragana Đilasa unapred bili pripremljeni i organizovano došli na spaljivanje Vesićeve knjige, a specijalnim radom, preuzetim od odgovarajućih državnih službi, skinuti su snimci sa svih bezbednosnih kamera i došlo se do jasnog zaključka da je licima koja su palila knjigu rukovodio i direktno naloge izdavao Branko Miljuš.

Kako portal Borba.me saznaje, srpski državni organi imaju imena svih učinilaca, ali nema zahteva javnog tužilaštva za njihovo gonjenje, jer tužioci smatraju da ne postoje elementi krivičnog dela.

Portal dodaje da su sve tužioce i sudije u Srbiji postavile Đilasova i Tadićeva vlast 2009. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: