Beograd: Hapšenje zbog droge

Policija u Beogradu uhapsila N.Đ. (51) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.10.2019.

12:13

Beograd: Hapšenje zbog droge

Tom prilikom zaplenjeno je oko tri kilograma marihuane.

Policija je u vikendici osumnjičenog u okolini Obrenovca gde se nalazio i tridesetpetogodišnji muškarac pronašla i zaplenila oko 1,6 kilograma marihuane, kao i zasad od 13 biljaka kanabisa, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Dodaje se da je pretresom stana u Beogradu u kome boravi N. Đ, policija pronašla još oko 1,4 kilograma marihuane, spakovane za dalju prodaju.

Osumnjičenom N. Đ. je odredjen pritvor do 30 dana, dok je protiv tridesetpetogodišnjeg muškarca podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: