"Srbi na Kosmetu znaju ko je vera, a ko nevera"

Beograd -- Marko Đurić navodi da Srbi na KiM vide i razumeju "ko je vera, a ko nevera", a prema njegovim rečima, "to je jasno i po rezultatu pokrajinskih izbora".

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: TANJUG/ZORAN ZESTIC/bb
Foto: TANJUG/ZORAN ZESTIC/bb

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić ističe da rezultati izbora na kojima su Srbi na KiM "jednodušno podržali Srpsku listu, kao projekat države Srbije, a sa gnušanjem odbacili sve Jeremićeve i Ðilasove pitomce" to jasno i pokazuju.

Bedno je da bednije ne može biti to što se Vuk Jeremić svom silinom trudi da se, nakon što je obogaljio srpske nacionalne interese na Kosovu i Metohiji, dokaže kao tobožnji branilac naše južne pokrajine, izjavio je.

"Niko ne treba da se pita zašto Jeremić ponovo suludim lažima i klevetama napada predsednika Vučića, jer dok Jeremić glumi rodoljuba, a ROSU upada u severnu Kosovsku Mitrovicu, njegova i Ðilasova Rada Trajković pokušava da istrguje neku pogodbu sa Aljbinom Kurtijem", rekao je Đurić.

U saopštenju SNS se, još, navodi:

"Jeremić nastupa kao sledbenik Adema Demaćija i pobratim Aljbina Kurtija, u sinhronizovanoj akciji sa svima onima koji žele da Srba i Srbije na Kosovu i Metohiji više nema, napadajući predsednika svaki put kada na terenu imamo krizu i eskalaciju napetosti. Jeremić je najobičniji piroman koji pali sopstvenu državu, po tuđem nalogu, ali za svoju korist, i jednoga dana će morati da pojede sve laži koje je izrekao".

strana 1 od 119 idi na stranu