Pacoli: Narod je rekao svoje, a narod je uvek u pravu

Bedžet Pacoli, predsednik Alijanse za novo Kosovo i bivši šef kosovske diplomatije, čestitao je izbornu pobedu lideru pokreta Samoopredeljenje Aljbinu Kurtiju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.10.2019.

16:56

Pacoli: Narod je rekao svoje, a narod je uvek u pravu
Foto: EPA / Valdrin Xhemaj

Čestitao je i Vjosi Osmani, koja je kandidat za premijera DSK i poručio da je "narod rekao svoju reč i da je narod uvek u pravu".

"Sasvim je jasno da je narodno nezadovoljstvo izazvano nedostatkom perspektive, ekonomskom stagnacijom i međunarodnom izolacijom pogodovalo dolasku na vlast opozicionih snaga", napisao je Pacoli na svom profilu na Fejsbuku.

Kurtiju je, kako je naveo, čestitao na njegovom političkom integritetu, a Osmanijevoj na tome što je, kako kaže, stvorila novu energiju na temeljima zaostavštine prvog kosovskog predsednika Ibrahima Rugove.

"Na našim zapadnim prijateljima je da pokažu da je proatlantska orijentacija Kosova nepovratna i da će nakon ovih izbora biti samo ojačana", napisao je Pacoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: