Obradović zalepio "Bojkot" u Skupštini

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović zalepio je nalepnicu sa natpisom "Bojkot" na panou u holu Narodne skupštine, na kojoj je nacrtana zgrada parlamenta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.10.2019.

16:21

Obradović zalepio
Printskrin/ B92, arhiva

Ponovio je da je Savez za Srbiju započeo kampanju bojkota.

Obradović je na konferenciji za novinare u parlamentu ponovio stav SzS da je kasno da se sa bivšim evroparlamentarcima razgovara o izborima koji bi bili održani u martu 2020. godine.

Obradović tvrdi da SzS nije dobio poziv od bivših evroparlamentaraca, navodeći da oni jesu raspoloženi da sa njima razgovaraju o uslovima koji bi se sproveli devet meseci pre održavanja sledećih izbora, ali ne u organizaciji predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković čiju su ostavku ranije tražili.

Sam dolazak bivših evroparlamentaraca Eduarda Kukana i Knuta Flekenštajna pokazuje da u Srbiji postoji kriza i da je potreban neko sa strane da rešava unutrašnja pitanja, smatra on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: