Priština o Togou: Ne komentarišemo lažnu propagandu i dokumente Ivice Dačića

Ministarstvo spoljnih poslova Kosova nije želelo da komentariše tvrdnje srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da je Togo povukao priznanje Kosova.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.08.2019.

11:38

Priština o Togou: Ne komentarišemo lažnu propagandu i dokumente Ivice Dačića
Tanjug, Tanja Valiæ

Savetnik ministra spoljnih poslova Jetlir Ziberaj rekao je za Koha.net da neće komentarisati "lažnu propagandu i dokumente Ivice Dačića". On kaže da je jedino pitanje kojim će se baviti, kako je naveo, ratni zločini koje su SPS i Milošević počinili na Kosovu.

"Naš je stav jasan da nećemo komentarisati propagandu i falsifikovane dokumente Ivice Dačića. Jedino pitanje kojim ćemo se pozabaviti je Ivica Dačić, ratni zločini koje je počinila stranka SPS i njegov gospodar Slobodan Milošević na Kosovu, a kojem je služio kao portparol, do njegove sahrane. Oni će se suočiti sa snagom Kosova", rekao je Ziberaj, prenosi Kosovo online.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić potvrdio je sinoć tokom intervjua TV Pink da je Togo 15. zemlja koja je povukla priznanje nezavisnosti Kosova.

Dačić je pokazao i notu ove zemlje koja je, tim povodom, stigla u Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: