Priznao krivicu i nagodio se: Godinu dana kućnog zatvora za nesreću u Strahinjića bana

D. M. priznao je krivicu za udes u Ulici Strahinića bana 27. juna kad su povrđene tri osobe i zaključio sporazum o priznaju krivice s Prvim osnovnim tužilaštvom

Izvor: B92

Utorak, 23.07.2019.

15:53

Priznao krivicu i nagodio se: Godinu dana kućnog zatvora za nesreću u Strahinjića bana
Ilustracija: Depositphotos/JanPietruszka

Protiv devojke koja je takođe učestvovala u incidentu još sprovode istražne radnje.

D. M. je prema sporazumu sa tužilaštvom od 17. jula, koji je potvrdio i sud, osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Takođe mu je izrečena mera oduzimanja vozačke dozvole na šest meseci.

D. M. je prilikom incidenta vozio BMW sa francuskim registarskim tablicama, krećući se neprilagođenom brzinom u Ulici Strahinjića Bana, gde je najpre udario u drugi automobil, izleteo van kolovoza gde je naleteo na još jedan parkiran automobil, koji je kako se veruje, od siline udarca uleteo u letnju baštu jednog ugostiteljskog objekta.

Tom prilikom povređeni su S. M. (43) i njegova supruga S. M. (33), kao i njihova trogodišnja ćerka.

D. M. je uhapšen sutradan u večernjim satima na graničnom prelazu Kladovo.

Protiv K.E. devojke koja se sa svojim automobilom našla u tom incidentu u toku su istražne radnje, nakon čega će tuzilaštvo odlučiti ima li mesta nejnoj krivičnoj odgovornosti za ugrožavanje javnog saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: