"Pred strane državnike prljav veš se ne iznosi"

Lider DSS Miloš Jovanović ocenio da je deo opozicije pokazao da suštinski ne zna šta je država, iznoseći prilikom posete Makrona domaći prljav veš.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.07.2019.

09:22

Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Takođe, ocenio je on, ni predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije pokazao više dostojanstva pred tim stranim državnikom.

"Elementarno vaspitanje nalaže da se prljav veš, kada ga ima, iz kuće ne iznosi. Moramo da prekinemo sa tom provincijalnom i slugeranjskom navikom da se strancima žalimo jedni na druge", rekao je Jovanović za dnevni list Blic.

On je dodao da ni predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije pokazao ništa više dostojanstva kada je pred francuskim predsednikom Emanuelom Makronom "ironično i negativno komentarisao srpsku opoziciju".

"Kakvi god da su vlast i opozicija u Srbiji, oni su naši, i unutar zemlje možemo najoštrije da se kritikujemo, ali to su naši unutrašnji poslovi i kao takvi ne tiču se stranaca", zaključio je lider DSS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: