"Videli smo beli dim, crni dim i onda je počelo da gori" VIDEO

Medicinska sestra D. R. peta je žrtva saobraćajne nesreće kod Kuršumlije. Ona je s teškim povredama prevezena u Niš, ali je nedugo nakon prijema preminula.

Izvor: Beta, Prva

Utorak, 30.04.2019.

14:52

Foto: B92, Ljiljana Pavloviæ

U Kliničkom centru Niš zbrinute su još dve teško povređene osobe, koje su sada u stabilnom stanju. Jedna osoba ima teške povrede glave, a druga ima teške povrede donjih ekstremiteta.

Tri lakše povređene osobe primljene su u bolnicu u Prokuplju.

Nesreća se dogodila oko 6.45 kod sela Barlova kada su se sudarili kamion i autobus kompanije Niš ekspres koji se i zapalio. Na mestu udesa poginuli su vozač kamiona i autobusa i dva putnika.

Radojica Milosavljević (53) iz sela Barlova, svedok nesreće kod Kuršumlije, kaže za TV Prva da je, zajedno s ljudima koji su se tu zatekli, uspeo da iz zapaljenog autobusa spase šest putnika.

"Videli smo beli i crni dim i onda je počelo da gori", rekao je on.

Kakvo je stanje povređenih putnika, kao i šta meštani Barlova kažu o nesreći, ali i o tome kako se vozi na ovoj deonici puta, pogledajte u video-prilogu Prve televizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: