Utorak, 09.04.2019.

18:45

Još jedan Srbin ubijen u Johanesburgu?

Muškarac, za kog se veruje da je srpske nacionalnosti, upucan je ispred zgrade u kojoj je stanovao u Brajstonu u Johanesburgu.

Izvor: 24news

Još jedan Srbin ubijen u Johanesburgu?
Freeimages.com

Sudeći po navodima svedoka, kako prenose južnoafrički mediji, muškarca su napala dva maskirana muškarca i upucala ga hicima iz automatske puške, nakon čega je žrtva ostala mrtva na mestu, prenosi 24 njuz.

Jedna svedokinja je za sajt Njuz 24 ispričala da je pucnje čula oko 11.30. "Obezbeđenje nam je reklo da je neko u kompleksu pogođen iz vatrenog oružja. Izašli smo da vidimo da li nekako možemo da mu pomognemo, ali već je bio mrtav."

Takođe je rekla da ne zna ime ubijenog, ali je dodala da je reč o "gospodinu iz Srbije".

Napadači su na mesto ubistva navodno došli BMW-om.

Portparol policije Mavela Masondo potvrdio je za Njuz 24 da se ubistvo dogodilo i dodao da je pokrenuta istraga.

Da podsetimo, ovo je još jedan slučaj ubistva srpskih državljana u Južnoj Africi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

13 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

20 h

Podeli: