Hrvatski mediji bruje o susretu: Mamiću se ispunila želja da upozna Vučića

Mamiću se konačno ispunila želja da upozna Aleksandra Vučića, piše hrvatski portal 24 sata.

Izvor: B92

Utorak, 09.04.2019.

20:31

Hrvatski mediji bruje o susretu: Mamiću se ispunila želja da upozna Vučića
EPA/ANTONIO BAT

Tom portalu, kao i većini hrvatskih medija, susret nekadašnjeg "prvog čoveka" FK Dinama iz Zagreba Zdravka Mamića sa srpskim predsednikom u Mostaru najzanimljivije što se danas dogodilo u tom gradu, u kojem je upravo otvoren Sajam privrede.

Rukovanje Mamića sa Vučićem, uz seriju fotografija, je na većini portala, s tim što se za neke Mamić srdačno pozdravio s Vučićem, a za druge je bilo - obrnuto.

Zdravko Mamić je, inače, u Hrvatskoj nepravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora zbog navodnog izlvačenja novca iz FK Dinama, a uoči izricanja presude on se sklonio u BiH, u Međugorje, kod Mostara.

Aludirajući na to, riječki Novi list piše: "Pitate se gde je Zdravko Mamić? Eno ga u Mostaru, s Aleksandrom Vučićem".

I portal Indeks je izvestio da se Mamić "srdačno pozdravio sa srpskim predsednikom" na svečanoj ceremoniji otvaranja Mostarskog sajma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: