Pretnja "metkom u čelo" Vučiću

Beograd -- Potpredsednik SL Igor Simić zatražio reakciju nadležnih organa zbog pretnji Vučiću i predstavnicima Srba u Haradinajevoj vladi da "zaslužuju metak u čelo"

Izvor: Tanjug
Podeli
Screenshot/TV Prva
Screenshot/TV Prva

Simić je objavio na svom fejsbuk nalogu da su poslednji incidenti uznemirili Srbe na KiM, a na to je izvesni Dragan Kostić reagovao objavom da predstavnici Srba u Haradinajevoj vladi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaslužuju "samo po metak u čelo".

Iz Srpske liste poručuju da od nadležnih organa očekuju da procesuiraju sve koji upućuju ovakve pretnje.

"Koji predstavnici Srba u Haradinajevoj šiptarskoj vladi... To su sve veleizdajnici kao i Vučić! Svima samo po metak u čelo", zapretio je Kostić ispod teksta u kojem je potpredsednik Srpske liste rekao da su poslednji incidenti uznemirili Srbe na KIM.

"I potpredsednik Igor Simić i svi naši članovi uvek će i na svakom mestu nastaviti borbu za srpski narod. Od nadležnih organa očekujemo da procesuiraju one koji upućuju ovakve pretnje jer nasilje se ne sme tolerisati", kažu u Srpskoj listi, preneo je Alo.

Mihajlovićeva osuđuje pretnje smrću Vučiću i Srbima sa KiM

Ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture i funkcioner SNS Zorana Mihajlović osudila je danas pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i političkim predstavnicima Srba s Kosova, upućene na društvenim mrežama, saopšteno je iz njenog kabineta.

"Nije nimalo lako onima koji se bore da zaštite interese Srbije i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a to su pre svih predsednik Srbije i politički predstavnici Srba na Kosovu. Bilo koja vrsta pretnje koja im se upućuje je nedopustiva, a posebno pretnje smrću, na koje očekujem da nadležni državni organi odmah reaguju", rekla je Mihajlovićeva.

strana 1 od 172 idi na stranu