Junker s flasterom: Sam sam se posekao

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker pojavio se na konferenciji za novinare u Briselu sa flasterom preko obraza.

Izvor: B92

Sreda, 20.02.2019.

20:11

Junker s flasterom: Sam sam se posekao
Foto: Tanjug/AP/Olivier Matthys

Kako je rekao, posekao se jutros dok se brijao.

Na konferenciji za novinare, održanoj nakon sastanka sa slovenačkim predsednikom Borutom Pahorom, a uoči susreta sa britanskom premijerom Terezom Mej, Junker se našalio da je važno da objasni zbog čega nosi flaster kako se ne bi protumačilo "da mu je to napravila britanska premijerka".

Odmah nakon sastanka s Pahorom, Junker je primio britansku premijerku Terezu Mej, prenosi Hina.

Portparol britanske premijerke ranije danas je najavio da će ona imati "detaljne razgovore" sa predsednikom Evropske komisije.

Tereza Mej od EU traži dodatne ustupke u vezi sa njenim dogovorom za Bregzit u nadi da će dobiti podršku duboko podeljenog britanskog parlamenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: