Čanak o vlasti i "nevlasti" VIDEO

Lider LSV Nenad Čanak govorio je za Prvu televiziju o vlasti i "nevlasti", parlamentu, zviždanju premijerki Srbije Ani Brnabić na ceremoniji na Dana državnosti.

Izvor: B92

Subota, 16.02.2019.

10:58

Čanak o vlasti i
Screenshot/TV Prva

Od kada je veliki deo opozicije odlučio da bojkotuje sednice skupštine, život parlamenta postao je prilično monoton. Vlast nastavlja rad kao da se ništa ne dešava, a opozicija svoju debatu vodi u hodniku sa novinarima. Ipak, ima i onih koji se protive bojkotu rada parlamenta, ali ipak na sednicama ne prisustvuju. Jedna od tih stranaka je i Liga socijaldemokrata Vojvodine. Kao uslov da se vrate u poslaničke klupe, od predsednice parlamenta traže posebnu sednicu o AP Vojvodini.

Zašto se LSV protivi bojkotu institucija? Da li to znači da se protive i bojkotu parlamentarnih izbora? Da li podnošenjem zahteva za posebnu sednicu o Vojvodini Liga započinje svoju predizbornu kampanju?

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: