Oblačno sa kišom, na planinama sneg

U Srbiji će biti pretežno oblačno sakišom i snegom na planinama, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Izvor: B92

Petak, 15.02.2019.

01:00

Oblačno sa kišom, na planinama sneg
Foto: GettyImages

Duvaće slab i umeren, severni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od minus jedan do tri, najviša dnevna od tri na jugoistoku do devet na severu Srbije.

U Beogradu sutra umereno oblačno i suvo uz slab do umeren severni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura oko tri, najviša dnevna oko osam.

U Srbiji u subotu mestimično oblačno. U planinskim predelima pretežno sunčano. Od nedelje sunčano uz porast temperature. Krajem sedmice ponovno naoblačenje i zahlađenje sa kišom i snegom.

Biometeorološke prilike biće povolјnije za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Promenlјivo raspoloženje i glavobolјa su mogući kod meteoropata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: