Objavljen snimak sudara na naplatnoj rampi VIDEO

Na Jutjubu je objavljen video snimak na kome se vidi kako vozilo prvog čoveka Koridora Srbije Zoran Babić udara u automobil na naplatnoj rampi kod Doljevca.

Izvor: B92

Petak, 01.02.2019.

22:13

Objavljen snimak sudara na naplatnoj rampi VIDEO
foto: Ljiljana Pavloviæ, Prva TV

Na snimku se vidi kako automobil udara u dva vozila, koja su stajala ispred rampe.

Podsetimo, u udesu koji se dogodio u četvrtak ujutru stradala je jedna žena, a među petoro povređenih je i Babić.

Policija je uhapsila vozača automobila "škoda superb“ D. S. (35) iz Rakovice, koji je učestvovao u teškom udesu na naplatnoj rampi.

Zoran Babić rekao je da podnosi neopozivu ostavku funkciju v. d. direktora Koridora posle saobraćajne nesreće.

"Izgubljen je jedan ljudski život. Za mene kao čoveka sasvim dovoljno da više ne obavljam funkciju na kojoj sam zatečen u momentu teške nesreće. Iako sam bio samo saputnik, za mene kao čoveka, to je dovoljan razlog da više ne obavljam funkciju vršioca dužnosti direktora Koridora Srbije. Bezbednost, sigurnost, to je ono što su bili moji ciljevi i to je potpuno jasan motiv da podnesem neopozivu ostavku", izjavio je Babić za Tanjug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: