Gojkovićeva: Očekujem reakciju društva nakon uvreda VIDEO

"Očekujem da posle niza uvreda čelnika Saveza za Srbiju na račun žena koje se bave politikom i na račun novinarki, reaguju različi predstavnici našega društva."

Izvor: B92, Prva

Sreda, 23.01.2019.

19:05

Gojkovićeva: Očekujem reakciju društva nakon uvreda VIDEO
Screenshot/TV Prva

To je za Prvu televiziju izjavila Maja Gojković, predsednica skupštine Srbije, povodom slučaja novinarke Srpskog telegrafa Ivane Žigić koju je glumac Sergej Trifunović nazvao "ku*vom" i broj njenog telefona objavio na društvenoj mreži.

"Čula sam da se novinarka ohrabrila da podnese lično krivičnu prijavu protiv Sergeja Trifunovića i da dobijemo sudski rasplet teških uvreda koje Sergej Trifunović ponavlja iz dana u dan na račun svih nas koje se bavimo politikom i novinarkama koje razmišljamo jer imamo pravo da razmišljamo drugačije od čelnika Saveza za Srbiju", dodala je ona.

Gojkovićeva je govorila i o mogućnosti održavanja prevremenih izbora.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: