Priveden otmičar ruskog aviona

Ruska policija je privela pijanog čoveka koji je pretio posadi putničkog aviona na liniji Surgut-Moskva i naterao ih da spuste avion nedugo po poletanju.

Izvor: Beta, Beta/AP

Utorak, 22.01.2019.

13:11

Priveden otmičar ruskog aviona
Ilustracija: GettyImages

Ruski Istražni komitet je saopštio da je taj čovek rekao posadi Aeroflotovog aviona da je naoružan i tražio da skrenu avion. Letelica je prizemljena u Hanti-Mansijsku, oko 230 kilometara zapadno od Surguta.

Avion je na pisti aerodroma u Hanti-Mansijsku stajao više od sat vremena pre nego što su policajci ušli. Aerodrom je bio obezbedjen i evakuisan, a Aeroflot navodi da niko nije povredjen.

Policija je navela da je otmičar identifikovan kao žitelj Surguta koji je ranije osudjivan za vadalizam. Sada ga čeka optužba za otmicu aviona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: