Mediji: Mandić i Knežević u PG otišli Vučićevim avionom

Crnogorski mediji pišu da su se lideri opozicionog Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević vratili iz Beograda službenim avionom predsednika Srbije.

Izvor: B92

Subota, 19.01.2019.

10:15

Mediji: Mandić i Knežević u PG otišli Vučićevim avionom
Ilustracija: GettyImages

To su objavili podgorički listovi Dan i Pobjeda, a preneli RTCG i CdM.

Mandić i Kneževič u četvrtak su prisustvovali svečanom ručku koji je u čast ruskog predsednika Vladimira Putina organizovao predsednik Srbije u Palati Srbija, a vratili su se u petak u Podgoricu.

"Službeni avion predsednika Srbije u kojem su se nalazili Mandić i Knežević sleteo je na Aerodrom Podgorica u 11.45. Avion predsednika Srbije je za Beograd poleteo u 12.15", kazao je izvor iz Aerodroma Crne Gore.

Predsednik Demokratske narodne partije Milan Kneževic potvrdio je saznanja Pobjede, navodeći da se u Podgoricu iz Beogrda vratio "onako kako dolikuje srpskim politicarima".

"Nemam nameru da bilo kome objašnjavam naše političke aktivnosti, posebno zato što su u skladu sa zakonima Crne Gore. U svakom slučaju, Andrija Mandić i ja smo se vratili u Podogoricu kako i dolikuje srpskim političarima iz Crne Gore nakon susreta s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom”, kazao je Knežević.

Kako tvrdi list, pozivajući se na nezvanične informacije, korišćenje službenog aviona predsednika Srbije je specijalna privilegija koja nije dostupna čak ni najbližim Vučićevim saradnicima iz Vlade i Predsedništva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: