Pupovac najavio tužbu zbog krvavog noža i glave

Predsednik SDSS Milorad Pupovac izjavio jda će tužiti "Hrvatski tjednik" zbog naslovne strane, na kojoj je on s nožem i odsečenom glavom, prenosi N1.

Izvor: B92

Petak, 18.01.2019.

13:54

Pupovac najavio tužbu zbog krvavog noža i glave
Screenshot

Naime, Pupovac, koji je i poslanik u hrvatskom Saboru, u ruci drži glavu hrvatskog doktora Ivana Šretera, uz naslov "Jeziva istina: Hoće li glavni državni tužilac nakon skoro 30 godina pozvati Milorada Pupovca da objasni svoju ulogu u ubistvu dr. Ivana Šretera".

"Mene da dovodi u vezu s ubistvom nekoga, da sam nekom dlaku s glave skinuo... to može samo naopak i bolestan um da uradi. Ovo je stvar zbog koje je moguće pokrenuti tužbu i budući da je utuživa tako će biti od mene tretirana. Oni koji misle da se mogu pozivati na satiru i raditi ovakve stvari, jednom za svaga će naučiti i suci i istražni organi razliku između te dvije stvari", kazao je Pupovac u saboru komentaruišući naslovnu stranu "Hrvatskog tjednika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: