Vučić: Svi misle tako, ali sam ih molio da poslušaju šefa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Beogradu da postoje važnija pitanja od raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.

Izvor: B92

Nedelja, 16.12.2018.

23:06

Vučić: Svi misle tako, ali sam ih molio da poslušaju šefa
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bk

On je rekao i da je svoje stranačke kolege "molio da prođe još neki mesec" pre no što bi se razmatrala takva odluka.

"Imamo važnijih pitanja u ovom tenutku, iako mislim da je ljudima sve jasno, mislim da je Srbija važnija od svih političkih stranka, predstoji nam borba za Kosovo", kazao je Vučić na konferenciji za štampu u sedištu Srpske napredne stranke.

On je naveo da njegove stranačke kolege, među kojima je izdvojio ministre policije i zdravlja, Nebojišu Stefanovića i Zlatibora Lončara, zalažu da se raspišu vanredni parlamentarni izbori.

"Svi misle tako, ali ja sam ih molio da poslušaju šefa, da puste još neki mesec, jer i oni Srbiju vole više od naše stranke", rekao je Vučić i naveo da je SNS danas ostvarila "apsolutnu pobedu" u opštinama Lučani, Kladovo, Kula i Doljevac u kojima su održani lokalni izbori.

Vučić je kazao da lokalni izbori nisu u potpunosti merilo rejtinga, jer, kako je naveo, Srpska radikalana stranka i Socijalistička partija Srbije nemaju većih uspeha na lokalnom nivou, već bolje rezultate ostvaruju na opštim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: