Vučić osudio napad na novinara Žig portala

Predsednik Srbije naoštrije osudio napad na novinara Žig portala iz Grocke MIlana Jovanovića i zatražio hitnu istragu i otkrivanje počinilaca.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.12.2018.

10:46

Vučić osudio napad na novinara Žig portala
Tanjug, Dimitrije Goll

"Najoštrije osuđujem napad na Milana Jovanovića i njegovu imovinu i očekujem od tužilaštva i policije da u najkraćem roku pronađu počinioce izvršenog krivičnog dela. Srbija ima snage i obračunaće se sa nasilnicima, bez obzira ko su, ili na kojoj strani političkog spektra se nalaze", napisao je Aleksandar Vučić na Tviteru.

Podsetimo, na kuću Jovanovića bačen je molotovljev koktel koji je izazvao požar i njegova kuća je izgorela. Takođe, nepoznati napadači su pucali na vrata kuće kako niko ne bi izašao. Na društvenim mrežama pokrenuta je akcija pomoći novinaru koji je u požaru izgubio skoro sve.

Policija je izdala saopštenje u sredu, u kom je navela da istražuje napad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: