Kosovski policajci imaju novo radno vreme i traje 12 sati

Pripadnicima Kosovske policije produženo je radno vreme sa dosadašnjih osam na 12 časova, preneo je portal Kossev pozivajući se na kosovske medije.

Izvor: B92

Petak, 16.11.2018.

07:13

Kosovski policajci imaju novo radno vreme i traje 12 sati
EPA-EFE Sascha Steinbach

Naime, ti mediji su, pozivajući se na policijsku potvrdu, preneli da je svrha te odluke "održavanje javnog reda i mira i sprečavanja krivičnih dela".

Odluku je donela Generalna direkcija policije i odnosi se na sve policijske službenike širom Kosova, javljaju Kosovapres i RTK.

Iz Kancelarije za informacije Kosovske policije za medije rečeno je da se odluka donosi "u zavisnosti od potreba policije".

"Kosovska policija, u zavisnosti od operativnih potreba, u svrhu održavanja javnog reda i bezbednosti, u svrhu sprečavanja krivičnih dela i radi obavljanja svojih dužnosti i odgovornosti, angažuje policajce u rasporedu od osam ili 12 časova", rekao je za agenciju Kosovapress portparol policije Daut Hodža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: