Mediji: SNS sprema "čistku" na lokalu

Naprednjaci započinju veliko kadrovsko "provetravanje" lokalnih odbora i lokalnih funkcionera, saznaju "Večernje novosti".

Izvor: B92

Četvrtak, 27.09.2018.

07:15

Mediji: SNS sprema
Foto: Tanjug, Tanja Valiæ

Prema pisanju tog lista, svaki deseti lokalni čelnik opštine ne zadovoljava kriterijume SNS koje je ta stranka postavila i zato će doći do velikih kadrovskih promena ma lokalu.

Prema saznanjima "Novosti", u nekim opštinama moguće je i raspuštanje celih opštinskih odbora naprednjaka.

Da će biti "čistke" u SNS rekao je i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić, koji je kazao da pojedini lokalni funkcioneri SNS-a koji ne podržavaju državnu politiku neće više biti deo tima predsednika naprednjaka Aleksandra Vučića.

Samu smenu lokalnih funkcionera najavio je i sam lider stranke Aleksandar Vučić, koji je na sednici Glavnog odbora SNS zamerio pojedinim lokalnim funkcionerima da više misle na sebe i svoje pozicije nego na građane čije interese zastupaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: