Janković: Sa Đilasom razgovaram o formiranju vlasti

Predsednik Građanskog bloka 381 i PSG Saša Janković izjavio danas da redovno razgovara sa Draganom Đilasom o tome kako će posle izbora "formirati vlast"

Izvor: B92

Petak, 21.09.2018.

11:18

Janković: Sa Đilasom razgovaram o formiranju vlasti
Screenshot

Janković je za N1 tv rekao da sa Đilasom (SZS) redovno razgovara i dodao: "Ali ne o tome da uđemo u Savez. Razgovaramo o tome kako ćemo onog momenta kad stvorimo uslove za iole fer izbore smeniti Vučića i nakon toga, bez bilo kakvog oklevanja, formirati vlast i povesti Srbiju u određenom pravcu".

Kaže i da je jasno da će Građanski blok 381 i SZS morati da sarađuju jer, i dodao da nema iluziju da će samostalno uspeti da osvoje 51 odsto glasova. "Ali to ne znači da smo jedno, to ne znači da imamo istu političku viziju i politički stav", dodao je.

Janković ukazuje i da Građanski blok 381 čine političke organizacije koje postoje dugo i imaju jasan politički profil.

"Imamo politički temelj koji se neće pri prvom vetru razrušiti. Odnosi su takvi da možemo da računamo na budućnost. Nisam bitan ja pojedinačno, nije bitna nijedna stranka na taj način da je ona centar sveta. Mi smo rekli čovek je u centru pažnje. Nama je bitna politika, nama je bitna Srbija", rekao je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: