"Hvala Zvezdi, milioni su videli transparent"

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović zahvalila je FK Crvena zvezda.

Izvor: B92

Sreda, 19.09.2018.

14:09

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Ona se zahvalila na zajedničkoj akciji tokom utakmice Lige šampiona protiv Napolija i poruke "Stop nasilju nad ženama".

"Svi navijači na utakmici protiv Napolija, više od milion građana Srbije i nekoliko miliona stanovnika regiona i našeg kontinenta mogli su jasno tokom TV prenosa da vide 17 metara dug transparent sa natpisom "Stop nasilju nad ženama" na engleskom jeziku.

Crvena zvezda, Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost i čitava Srbija ovom porukom pokazali su najbolje lice i podigli svoj glas protiv nasilja nad ženama, problema sa kojim se suočavaju i Srbija i čitav svet“, istakla je Mihajlovićeva.

Ona je čestitala navijačima, upravi i svim igračima Zvezde na prvom osvojenom bodu u najelitnijem fudbalskom takmičenju.

"Zvezda je pokazala da je fudbal mnogo više od igre, da je on i prilika za pokazivanje društvene odgovornosti. Dokaz tome je i ova naša zajednička akcija u borbi protiv nasillja nad ženama koja se nastavlja i na utakmicama protiv Liverpula i Pari Sen Žermena u Beogradu", kaže Mihajlovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: