Danas glasanje o zakonu o presađivanju ljudskih organa

Skupština Srbije glasaće danas o setu zakona iz oblasti zdravstva, među kojima je Predlog zakona o presađivanju ljudskih organa.

Izvor: B92

Utorak, 24.07.2018.

00:24

Danas glasanje o zakonu o presađivanju ljudskih organa
Thinkstock

Poslanici će se izjasniti o Predlogu zakona o ljudskim ćelijama i tkivima, kao i izmenama i dopunama Zakona o psihoaktivnim kontrolisanim supstancama

Na dnevnom redu je Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku finkciju, Predlog odluke o prestanku funkcije javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu, Predlog odluke o izboru članova Komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija.

Glasaće se i o Predlogu odluke o izmeni Odluke o utvrđivanju sastava stalnih delegacija Narodne skupštine u međunarodnim parlamentarnim institucijama, kao i o Predlogu odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine.

Pred parlamentarcima je i Predlog zakona o potvrđivanju Dodatnog protokola između Srbije i Međuanrodne agencije za atomsku energiju uz Sporazum između SFRJ i Međunarodne agencije za atomsku energiju o primeni garancija u vezi sa Ugovorom o neširenju nuklearnog oružja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: