U Beogradu uhvaćen pedofil sa slikama deteta od 9 godina

Policija je u Beogradu uhapsila J. S. (21) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad devetogodišnjim detetom, saznaje B92.

Izvor: B92

Petak, 22.06.2018.

10:07

U Beogradu uhvaćen pedofil sa slikama deteta od 9 godina

Uhapšeni je preko Viber-a kontaktirao devojčicu, dopisivao se sa njom i od nje zahtevao da mu šalje fotografije intimnih delova svog tela. Devojčica mu je poslala nekoliko fotografija.

J. S. je detetu prišao u gradu dok je devojčica bila u društvu roditelja.

Kako B92 saznaje, policijski službenici identifikovati su S. T. (38) kao izvršioca krivičnog dela nedozvoljene polne radnje 15.06.2018. godine oko 13.45 h u ulici Slanački put u autobusu na liniji broj 35, nad maloletnom V. B. (17).

Daljim operativnim radom utvrđeno je da se on nalazi na izdržavanju kazne zatvora u CZ-u, ali da je tog dana u vremenu od 9 do 17 h imao van zavodsku posetu. O svemu je obavešten dežurni tužilac koji je naložio da se podnese krivična prijava bez saslušanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: