Novi detalji likvidacije u Žarkovu

Identifikovan muškarac koji je u četvrtak uveče ubijen u Žarkovu. Kako prenose beogradski mediji, radi se o 45-godišnjem Savi S.

Izvor: Veèernje novosti, Prva

Petak, 22.06.2018.

07:06

Novi detalji likvidacije u Žarkovu
Ilustracija: Freeimages.com

On je ubijen u Ulici Milana Jovanovića, kada je prema njegovom automobilu ispaljeno više hitaca, najverovatnije dvadesetak, kako kažu očevici. Oni navode i da je na njega pucano iz automobila marke BMW.

Sava S. je bio na mestu vozača "mini morisa" švajcarskih registarskih tablica i preminuo je na mestu, a smrtonosne povrede zadobio je od hitaca koji su ga pogodili u glavu. Ekipa Hitne pomoći koja je izašla na teren samo je konstatovala smrt, pišu "Novosti".

Ispred zgrade, u trenutku ubistva, bio je njegov sin.

Ubijeni, kako saznaje taj list, ima ozbiljan kriminalni dosije, a nedavno se vratio u zemlju nakon služenja zatvorske kazne u inostranstvu.

Samo 15 minuta nakon pucnjave pronađen je zapaljeni BMW, s lažnim tablicama, iz kojeg je verovatno počinjeno ubistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: