Žena nađena sa smrskanom glavom, a muž obešen

Policija u vikendici kod Vlasotinaca pronašla beživotna tela bračnog para. Prema prvim saznanjima, sumnja se na ubistvo i samoubistvo, saznaje "Blic".

Izvor: Beta, Blic

Ponedeljak, 11.06.2018.

10:25

Žena nađena sa smrskanom glavom, a muž obešen
screenshot

Žena J. I. (53) zatečena je u spavaćoj sobi smrskane glave, najverovatnije nekim tupim predmetom, a u voćnjaku, obešeno o drvo, nađeno je telo njenog supruga S. I. (60).

Slučaj je policiji prijavljen sinoć između 22.30 i 23 sata, preneo je "Blic"

Kako je rečeno agenciji Beta u leskovačkoj policiji, beživotno telo žene pronadjeno oko 22 sata u dvorištu vikendice sa velikim povredama na glavi, "nanešenim tupim predmetom", a muškarac četiri sata kasnije obešen u šumarku sedamdesetak metara dalje.

"Za sada se samo pretpostavlja da je muškarac ubio ženu, a zatim se obesio, ali te pretpostavke treba da potvrdi ili demantuje obdukcija", kazao je izvor Bete u policiji koja se zvanično nije oglasila.

Niko u Vlasotincu ne zna motive ove tragedije. Komšije su rekle Beti da su Ivkovići bili "bračni par za ugled", te da su bili deo imućnijeg sloja u Vlasotincu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: