"Beograđani će dobiti gradonačelnika do 14 ili 15 časova"

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević očekuje da će Beograđani dobiti novog gradonačelnika oko 14 ili 15 sati.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.06.2018.

09:33

Ilustracija: Thinkstock

On je kazao da će obrazložiti predlog da nosilac liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" i direktor dečje bolnice u Tiršovoj Zoran Radojičić bude gradonačelnik, a da će se o gradonačelniku glasati u paketu (objedinjeno) sa njegovim timom - odnosno zamenicima i 13 članova gradskog veća.

"Verujem da je Radojičić jedan od najboljih ljudi. On se dokazao u svom radu. Najbolje ga kvalifikuje način na koji je uredio kliniku u Tiršovoj. Pokazao je kako može uspešan menadžer da organizuje rad na jednoj instituciji", rekao je Nikodijević.

Srpska napredna stranka je za zamenika Radojičića predložila Gorana Vesića, a za članove Gradskog veća predloženi su Dragomir Petronijević, Tanja Popović, Steva Marušić, Miloš Dangubić, Gavril Kovačević, Zoran Adamović, Elena Bilić, Filip Marjanović, Fadilj Eminović, Vojin Vučićević i Vladimir Jestratijević.

Sednica Skupštine Beograda počeće u 10 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: