Radnica Kliničkog centra Niš dobila otkaz zbog parkiranja

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović naložio je da se otpusti radnica zbog toga što je parkirala automobil na zelenoj površini u krugu bolnice.

Izvor: B92

Utorak, 29.05.2018.

18:55

Radnica Kliničkog centra Niš dobila otkaz zbog parkiranja
Ilustracija: GettyImages

Kako je saopšteno na sajtu niškog Kliničkog centra, zaposlena u Centru za medicinsku kliničku biohemiju direktno je prekršila naredbu direktora, koja je na snagu stupila 9. maja, i u kojoj se između ostalog kaže da će svaki zaposleni koji uništi ili ošteti imovinu i prostor te zdravstvene ustanove, biti disciplinski kažnjen.

"Zaposlena je nepropisno parkirala svoje vozilo na zelenoj površini u krugu zdravstvene ustanove, i time prekršila propisani kućni red ustanove, ponašajući se na bahat, neodgovoran i krajnje nedomaćinski način", stoji u saopštenju.

Uprava KC Niš je podsetila da je takvo ponašanje neprihvatljivo i protivpravno, kao i da će i ubuduće, u skladu sa Zakonom, biti najstrože kažnjeno.

Otpuštena radnica imala je Ugovor o privremeno-povremenim poslovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: