Ko preti profesionalnoj upravnici zgrade? VIDEO

Nadležni organi obrađuju pretnju koju je, anonimnim putem, dobila profesionalna upravnica zgrade u beogradskom naselju Stepa Stepanović.

Izvor: B92

Sreda, 09.05.2018.

20:39

Ko preti profesionalnoj upravnici zgrade? VIDEO
Foto: Privatna arhiva

Profesionalna upravnica zgrade obavljala je svoje svakodnevne aktivnosti. Prošle nedelje poštar joj je doneo pismo. Anonimno

"Tatjana, ugrozila si mnoge porodice. Imaš 15 dana da podneseš ostavku svuda gde si upravnik zgrade i da se mirno povučeš. Shvati ovo kao dobru nameru. U suprotnom…", piše u anonimnoj pošiljci.

"Do ovoga je moglo da dovede neko lično nezadovoljstvo, nekakvi lični problemi. Ne mogu da kažem da je bilo dosta ekcesnih situacija. Na primer, tražio čovek na prvom sastanku da se razrešim dužnosti, brojao mi je dane kada sam stavila obaveštenja. Ljudi traže sve naćine da opstruiraju", navodi profesionalna upravnica Tatjana Strugar.

Da li je baš taj stanar poslao preteće pismo utvrđuju nadležni, a koristiće se, saznajemo, i video-nadzor pošte iz koje je pismo poslato

"Po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, pripadnici policije intenzivno rade na identifikaciji osobe koja je uputila pretnje", navodi se.

Tatjana je profesionalni upravnik, ne prinudni, što znači da su je izabrali baš stanari. I sve je više takvih slučajeva, hvale se u Ministarstvu građevine nadležnom za ovu oblast.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: