SNS: Obradović pokazao ekstremizam, mržnju...

Čačak -- Lider Dveri Boško Obradović najnovijim javnim nastupom želi da pokaže da ga Čačak i problemi Čačana ne dotiču, ocenio je član Predsedništa SNS Milun Todorović..

Izvor: Tanjug
Podeli

Kako se navodi u saopštenju, Obradović u svojim mislima i zabludama očito smatra da je prerastao i prevazišao malu, provincijsku sredinu i svim snagama "puca" na prestonicu.

On navodi da je Obradović u emisiji "Upitnik" na RTS, još jednom pokazao da su mu ekstremizam, mržnja prema neistomišljenicima, iznošenje najtežih optužbi bez dokaza i nepoštovanje bilo kakvih moralnih normi i pravila, omiljeni metodi političke borbe.

Predstavljanje programa svoje liste za lokalne izbore u Beogradu, naveo je Todorović, Obradović je započeo i završio paušalnim optužbama na račun svih ostalih takmaca u izbornoj utakmici, optužujući sve od reda za kriminal, korupciju, partokratiju...a da nije naveo ni jedan konkretan problem i način njegovog rešavanja.

Prema njegovim rečima, lajtmotiv Obradovića je i ovom prilikom bila vlast u Srbiji i Beogradu, iskazan kroz patološku mržnju prema Srpskoj naprednoj stranci i posebno porodici Vučić.

"Čelniku Dveri je kao koalicioni partner prihvatljiv čak i Saša Radulović, čovek koji zastupa potpuno suprotne ideje i stavove u odnosu na njegovu političku opciju, ali to nije bitno, pošto je on jedini u Srbiji prihvatio da pravi pakt sa Dverjanima", kaže se u saopštenju.

Funkcioner SNS ističe da odluku ko će voditi Beograd i Srbiju donosi narod na izborima i da "u takvoj situaciji Obradović i njemu slični nemaju nikakvu šansu".

Todorović je pozvao sve Čačane koji imaju mesto prebivališta i glasačko pravo ostvaruju u Beogradu, da u nedelju izađu na birališta, glasaju po svojoj savesti, a glas daju onome za koga veruju da može doneti bolji život našoj prestonici i Srbiji.

strana 1 od 276 idi na stranu