Vučić o uhapšenom oficiru: Baraba, udario devojku

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je uhapšeni oficir vojske "baraba" koja je udarila devojku jer je stala da zapiše broj zgrade da zna "gde su ih jurili".

Izvor: B92

Utorak, 20.02.2018.

00:58

Vučić o uhapšenom oficiru: Baraba, udario devojku
Foto: EPA / Florian Wieser

Vojni sindikat Srbije saopštio je ranije da je uhapšen oficir Vojske posle incidenta sa aktivistima Srpske napredne stranke koji su od vrata do vrata sa spiskovima išli i prikupljali "sigurne glasove".

"Ta baraba, iako mu niko nije došao na vrata, izašao je napolje i mladu devojku Nevenu je udario preko zuba i po vratu", rekao je Vučić na televiziji Hepi i upitao očeve i majke u Srbiji šta bi oni uradili da se to desilo njihovoj ćerki ili sinu.

Vučić je dodao da je oficir devojku udario jer je "stala da zapiše broj zgrade da zna gde su ih jurili".

"Nemaš pravo da zapisuješ pa ćeš zato dobiti preko zuba. Što si trčao u pidžami, izašao si napolje 20 metara i udario devojku", kazao je Vučić i dodao da su se oni prijavili na interfonu i zamolili da porazgovaraju, a dobili su odgovor "paljba stoko jedna".

On je dodao da mladić i devojka koje je "oficir pretukao" i dalje imaju ista uverenja kao pre tog dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: