Peskov: Putin se prehladio. Zima je, znate

Moskva -- Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio da se ruski predsednik Vladimir Putin prehladio, ali da bez obzira na to nastavlja da radi, prenosi Tas.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

"Predsednik se prehladio, ali nije ništa ozbiljno, sve je u redu. Njegov radni raspored i dalje ostaje, ali je prehlada uzeta u obzir. Čuli ste kako mu se glas promenio. Zima je, znate", rekao je Peskov.

On je kazao da su neki mediji počeli da spekulišu oko zdravlja predsednika Rusije i naveo da je Putin trebalo da učestvuje na sastanku na temu mikroelektronike, ali je morao da ga odloži da "dokumenta nisu bila pripremljena da budu predstavljena šefu države".

Peskov je objasnio zašto se Putin nije danas i neće sutra pojaviti na nekoliko planiranih događaja, navodeći da do sastanka sa predsednikom kompanije za iskopavanje dijamanata "Alroza grup" Sergejom Ivanovom nije došlo zato što je "kompanija morala da se pozabavi tehnološkim akcidentom", kao i da Putina neće biti na "Mentor forumu" u moskovskom izložbenom centru "VDNKh" već će se videti s učesnicima foruma "kada oni dođu kod njega".

Svet

strana 1 od 467 idi na stranu