Rusija: Tinejdžer sekirom ranio šest đaka, zapalio školu

Tinejdžer naoružan sekirom ranio je šestoro dece i jednu ženu u školi u selu Sosnovi Bor u ruskoj republici Burjatiji, pre nego što je pokušao da se ubije.

Izvor: B92

Petak, 19.01.2018.

08:11

Rusija: Tinejdžer sekirom ranio šest đaka, zapalio školu

"Ranjeno je sedmoro ljudi: šestoro dece i žena", kazao je ruskoj agenciji šef Regionalnog centra lekarsku pomoć u vanrednim situacijama Burjatije Vjaćeslav Timkin.

Navodi se da je, prema prvobitnim informacijama, učenik devet razreda te škole napao đake sekirom i potom zapalio školu uz pomoć zapaljene boce.

"Prema istrazi, utvrđeno je da je napadač delovao samostalno. On je pritvoren i trenutno se nalazi u bolnici, pošto je pokušao samoubistvo", rekla je zvanična predstavnica Istražnih komiteta Rusije Svetlana Petrenko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: