Janković: Đilas najbolji kandidat, pobediće na izborima

Beograd -- Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković i bivši gradočelnik Beograda Dragan Đilas razgovarali su o predstojećim izborima u Beogradu.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug / Sava Radovanović
Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Uoči početka razgovora u sedištu PSG, Đilas je rekao novinarima da je došao na sastanak da bi utvrdili zajednički program.

"Smatrao sam da je najnormalnije da dođem pred ljude koji su mi dali podršku, i da zajedno sa ostalima koji budu zainteresovani da podrže zajednički program, izađemo pred javnost", rekao Đilas

On je kazao da među članovima PSG sigurno ima onih koji veruju da je on grešio, ali da su svi procenili da je od toga važnije da se od Beograda i Srbije "napravi bolje mesto".

Upitan šta je njegov osnovni motiv za učešće na izborima, Đilas je odgovorio: "Pogledajte kroz prozor i videćete mnogo motiva".

Janković je izjavio da veruje da je Đilas ne samo najbolji kandidat za gradonačelnika, već i da i da će pobediti na predstojećim izborima za gradsku vlast.

"PSG je doneo stratešku odluku da podrži najboljeg kandidata koji Beogradu treba", rekao je Janković.

Po njegovim rečima, i s drugim partnerima biće dogovoreni tehnički detalji učešće na izborima.

On je kazao da je prerano za pitanja o izbornoj listi i da je današnji sastanak "razgovor o strategiji kako da što pre i što bolje Beograd vratimo Beograđankama i Beograđanima".

Politika

strana 1 od 8359 idi na stranu