Južne:Firma poverenika SNS nelegalno priključena na struju

Poslovni prostor firme Kopernikus u vlasništvu poverenika SNS za Niš Zvezdana Milovanovića bio je nelegalno priključen na struju, pišu “Južne vesti”.

Izvor: B92

Subota, 16.12.2017.

22:18

Južne:Firma poverenika SNS nelegalno priključena na struju
Ilustracija: Thinkstock

Kako navode, to su slučajno utvrdili radnici koji su tokom izgradnje novog bulevara slučajno bagerom pokidali strujni kabl koji nije bio ucrtan u planove.

Oni ističu da je kabl bio sproveden ispod zemlje od transformatora sa kojeg je skunuta plomba, a sve do do neregistrovanog brojila na Bulevaru 12 februar, u prostorijama koje Telekom zakupljuje od Kopernikusa.

Milovanović kaže da on i nije znao za krađu jer je, kako kaže, nelagalni priključak iz perioda dok on nije bio vlasnik tog objekta.

“Nestala je bila struja i ja sam zvao Distribuciju. Da radnici nisu došli, ja ne bih ni znao za taj kabl. To je neki kabl star sigurno 40 godina, niko nije ni znao koji. Iz perioda ‘Elektrotehne’. Znači, niko nije priključivao nelegalno i to ne postoji. Ako treba i veštačenje ću da napravim da je kabl star 30 godina”, rekao je Milovanović.

Iz niške Elektrodistribucije nisu odgovorili na pitanja, ističu “Južne vesti”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: