Dačić opet peva - nastavnicima na grčkom i ruskom VIDEO

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić ponovo je snimljen kada se latio mikrofona, a ovog puta je na skupu u "srpskom" letovalištu u Paraliji imao čitav program.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.08.2017.

13:27

Dačić opet peva - nastavnicima na grčkom i ruskom VIDEO
Foto: Screenshot

Dačić je pevao na skupu na kome je bilo 300 prosvetnih radnika i đaka srednjih škola.

Kako prenosi jagodinski "Info-centrala portal", Dačić je otpevao desetak pesama, među njima i jednu grčku i jednu rusku.

Inače, prosvetni radnici iz Jagodine su u organizaciji grada otputovali u Paraliju, gde bi tokom četiri dana trebalo da razmene iskustva sa grčkim kolegama.

Kako je rekao prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma, putovanje "finansiraju donatori i prijatelji Jagodine, bez sredstava iz budžeta grada".

U okviru ove posete, u Paraliji će biti zatvorena Kancelarija Jedinstvene Srbije (JS), čiji je lider Marković, a koja već treću godinu radi u ovom turističkom mestu preko leta i pomaže našim turistima u ovom delu Grčke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: