Kraljevo:Gradonačelnik na svečanom otvaranju semafora FOTO

Savet za bezbednost saobraćaja u Kraljevu pustio je u rad semafor na uglu ulica Olge Milutinović i Karađorđeve.

Izvor: B92

Petak, 02.12.2016.

14:31

Kraljevo:Gradonačelnik na svečanom otvaranju semafora FOTO
screenshot

Događaju su prisustvovali gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Kraljeva i predsednik Skupštine grada Kraljeva Nenad Marković, predsednik užeg saziva Saveta.

Grupa građana “Lokalni front“ objavila je na svom zvaničnom nalogu na Tviteru fotografiju na kojoj je zabeleženo kako gradski zvaničnici "svečano otvaraju" semafor. Povodom ovog događaja na Tviteru se oglasio i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić koji je naveo da je “Beograd prvi otvarao semafore“.

“Ovo nije izum Kraljevčana, ne može sva slava Kraljevu. Beograd je prvi otvarao semafore, želim to u zapisnik da uđe“, napisao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: