NS: Posle 11 godina bekstva uhapšen trostruki ubica VIDEO

Mladen Ždrale zvani Pata (35), osuđen na 15 godina zbog učestvovanja u trostrukom ubistvu u BiH, uhapšen je u utorak u Novom Sadu, saznaje 021.rs.

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2016.

14:42

NS: Posle 11 godina bekstva uhapšen trostruki ubica VIDEO
MUP

Za njim je raspisana međunarodna poternica, zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od petnaest godina na koju je osuđen pred bosanskim sudom zbog ubistva.

On se nalazi u ekstradicionom pritvoru i biće procesuiran u skladu sa zakonom, saopštila je novosadska policija.

Ždrale je 2005. osuđen da je, zajedno sa Borisom Govedaricom, organizovao ubistvo Milorada Todorovića u kafani "Dva bora" u naselju Vraca u Sarajevu. Tom prilikom su ubijene još dve osobe koje su sedele u kafani za susednim stolom.

U optužnici Suda Bosne i Hercegovine navodi se da je Govedarica sa automatskom puškom prišao ugostiteljskom objektu da bi ubio Todorovića, dok je Ždrale ostao za upravljačem ukradenog vozila i čekao da Govedarica ubije Todorovića.

Nakon ubistva, Ždrale i Govedarica su pobegli prema Istočnom Sarajevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: