Nesvakidašnja promocija Vodovoda NS: Lejzibegovi i noževi

Novosadski Vodovod i kanalizacija planira da za kampanju “Pitka voda novosadska” za milion i po dinara kupi promotivni materijal.

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2016.

21:19

Nesvakidašnja promocija Vodovoda NS: Lejzibegovi i noževi
Foto: Tanjug

Među promotivnim materijalom su i udobne fotelje lejzibegovi, antistres loptice i višenamenski noževi.

U tom preduzeću ne vide ništa sporno ni u vezi s kampanjom, niti sa spiskom promotivnog materijala.

Prošle godine su, na Bogojavljenje, osveštavali vodu iz gradskog vodovoda. Ove godine planiraju kupovinu 20 lejzibegova, 500 antistres loptica, stotinu višenamenskih noževa. Sve to za kampanju sledeće godine. Nesvakidašnji način promocije novosadskog Vodovoda i kanalizacije.

“To je sastavni deo promo materijala, jer ono što planiramo da organizujemo jesu različite aktivnosti, predavanja, tribine, ali i nagradne igre koje će svakako animirati naše sugrađane“, navela je Borislava Pejanović iz JKP “Vodovod i kanalizacije“.

Da li je Novosađanima takva animacija potrebna.

“Zabluda je ono što postoji već duži niz godina da Novosađani piju vodu iz Dunava, ali kao što sam već objasnila, u pitanju su podzemne vode, koje mi prerađujemo i distribuiramo”, dodala je Pejanović.

Da li je jednom gradskom preduzeću koje ima monopol neophodna promocija. Pitanje koje se nametnulo nakon vesti o reklamnoj kampanji, za koju će novosadski Vodovod kupiti nesvakidaši promo materijal.

“Pa, da ima potrebe, ne verujem. Ali, da je opravdano, da. Bez obzira da li imaju monopol ili ne, što ne bi promovisali sopstveni biznis“, navela je jedna građanka Novog Sada.

“Mi imamo monopol nad tim. Međutim, cela pozadina ove priče jeste upravo to da veliki deo Novosađana ne zna odakle dolazi ta voda koja završi u njihovim česmama, niti zna kako izgleda sam način prerade i distribucija te vode do krajnjih potrošača”, navodi Pejanović.

A do krajnjih potrošača, tvrde u novosadskom Vodovodu, stiže jedna od najčistijih i najkontrolisanijih voda u Vojvodini. Od 42 vodovoda, prema analizama Batuta, samo sedam ima ispravnu vodu. Jedan od njih je novosadski. Dovoljan razlog da se ovim podatkom novosadsko preduzeće pohvali u kampanji i na nju potroši oko milion i po dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: