Izrešetan u kolima posle meča Mornar - Crvena zvezda

Desetak minuta po završetku košarkaškog meča Mornara i Crvene zvezde, ispred Sportskog centra "Topolica" u Baru, ubijen je I. L. (29) iz Murina.

Izvor: Beta, Tanjug

Ponedeljak, 31.10.2016.

21:25

Default images
Foto: Freeimages.com

To je, na osnovu informacija portala Jedro, javila RTCG, koja je navela da je policijski uviđaj u toku.

Portal CDM tvrdi da je ubijeni bio navijač Crvene zvezde.

Zasad nepoznata osoba ispalila je nekoliko hitaca u I. L., koji se nalazio u automobilu marke „sitroen“ plavskih tablica, u kraku ulice koja vodi iza sportske dvorane, navodi Bar info. I. L. je preminuo na mestu događaja.

Podgoričke "Vijest"i navode da se u trenutku napada još nepoznatog ubice mladić nalazio u automobilu udaljenom oko 100 metara od službenog ulaza u salu.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", ubijeni mladić je posle utakmice, koju je gledao sa devojkom, seo u kola i krenuo s parkinga ispred sale, kada su im prišla dvojica mladića sa kacigama.

Jedan od maskiranih ispalio je više hitaca u mladića, posle čega su pobegli motociklom.

Koliko je sada poznato, I.L. nije bio u policijskoj evidenciji, što se tiče eventualnih krivičnih dela unutar Crne Gore, prenose mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: