Vučić: U kasarni ostali samo Lončar, Nedimović i ja

Leskovac -- Premijer Aleksandar Vučić kritikovao je neke od ministara koji su, kako je rekao, jedva dočekali da iz Niša odu za Beograd ili da se iz kasarne presele u hotel.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Vučić je udovoljio novinarskoj znatiželji i rekao da su s njim u kasarni ostali samo ministri poljoprivrede i zdravlja Branislav Nedimović i Zlatibor Lončar.

Vučić je tokom obilaska Kompanije "Jura" rekao da su neki ministri u kasarni proveli tri, neki četiri ili pet, a neki dva dana, a da su se neki vrlo brzo vratili za Beograd.

"Oni imaju porodice, imam i ja, ali sam ja disciplinovan i težak čovek, ne moram da vidim kadu sedam dana, meni je dovoljno da imam tuš i baš me briga... Neki ne mogu, posebno ne žene", rekao je Vučić.

Nedimović i Lončar su, dodao je, samo po jedan dan bili odsutni iz Niša, a ministar privrede Goran Knežević je iz, kako je Vučić rekao, ličnih, opravdanih razloga, na jedan dan napustio kasarnu i otišao u hotel.

Premijer je, međutim, pomirljivo rekao da mu je najvažnije kakav će rezultat ministri da isporuče i da veruje da će taj rezultat biti dobar.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neki od kandidata za predsednika države žele Srbiju da "vrate u minus" u koji su zemlju doveli devedesetih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 211 idi na stranu