Stefanović o Dikiću: Sačekajmo crnogorske institucije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da je vest o navodnom hapšenju grupe koju vodi bivši šef Žandarmerije Bratislav Dikić, saznao iz medija.

Izvor: B92

Nedelja, 16.10.2016.

12:42

Stefanović o Dikiću: Sačekajmo crnogorske institucije
Tanjug

"Ja sam video iz medija tu informaciju. Osim toga što sam video u medijima nemam više informacija o tome", rekao je Stefanović novinarima u Bujanovcu, a prenosi RTS.

On je rekao da treba sačekati da tužilaštvo Crne Gore saopšti informacije o navodima objavljenim u medijima, da je u Crnoj Gori tokom noći uhapšena paravojna kriminalna grupa od najmanje 15 osoba koja je u tu zemlju i unela oružje i municiju da bi izazvala sukobe.

Podgorička televizija Pink M ranije danas javila je da je u Crnoj Gori tokom noći "locirana i uhapšena" paravojna kriminalna grupa "od najmanje 15 osoba", koja je ušla u Crnu Goru i unela velike količine oružja i municije sa ciljem da izazove oružane sukobe, "pa čak i likvidacije".

Pozivajući se na nezvanična saznanja "iz krugova" policije TV Pink M je naveo da pomenutu grupu predvodi bivši šef Žandarmerije Bratislav Dikić i da je u Crnu Goru ušla "na osnovu dogovora sa jednom političkom grupacijom", radi izazivanja oružanih sukoba "širom Crne Gore", na dan održavanja parlamentarnih izbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: