Grujičić ponovo dobio pretnje smrću, zna ko mu preti

Zajedničkom kandidatu srpskih stranka za načelnika opštine Srebrenica Mladenu Grujičiću ponovo su upućene pretnje smrću, javila je banjalučka RTRS.

Izvor: B92

Utorak, 04.10.2016.

10:52

Grujičić ponovo dobio pretnje smrću, zna ko mu preti
Foto: Youtube screenshot

Nakon jučerašnje preteće poruke, Grujičiću je noćas stigla nova SMS poruka u kojoj je njemu i njegovoj porodici zaprećeno smrću.

Grujičić je za RTRS rekao da zna ko mu je pretio, te da je slučaj prijavio policiji.

Pozvao je sve Srebreničane da ne nasedaju na provokacije i da ostanu mirni, u duhu tolerancije i suživota.

"Pratićemo tebe i i muža od danas još...imate pozdrav...pamet u glavu", piše u poruci koja je juče upućena.

Grujičić za sada i dalje vodi po broju glasova nakon lokalnih izbora održanih u BiH u nedelju u odnosu na aktuelnog načelnika Ćamila Durakovića.

Za bošnjačke lidere i Durakovića je neprihvatljivo da Srbin bude na poziciji prvog čoveka Srebrenice.

Duraković je ranije rekao da treba sačekati zvanične rezultate, kao i da su Bošnjaci spremni na sve osim da srpski kandidat bude načelnik Srebrenice.

Iz Centra javne bezbednosti Bijeljina potvrđeno da policija u Srebrenici vodi istragu nakon pretećih poruka kandidatu za načelnika te općine Mladenu Grujičiću.

On se danas prijavio Policijskoj stanici Srebrenica da je, 3.oktobra, u 20.10 sati, od nepoznate osobe na svom Fejsbuk profilu dobio poruku pretećeg sadržaja.

"Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Srebrenica koji su obavestili nadležno tužilaštvo, koje je zaključilo da se radi o krivičnom delu ugrožavanje sigurnosti", navodi se u saopštenju CJB Biljenina.

Grujičić je prijavio da je sa nepoznatog Fejsbuk prifila na profil svoje supruge dobio poruke koje su pretećeg sadržaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: