Vulin: Bakir Izetbegović radi isto što i otac

Ministar rada Aleksandar Vulin ponovio je da su izjave lidera SDA BiH Bakira Izetbegovića u Novom Pazaru pokazatelj loših namera prema Srbiji.

Izvor: B92

Subota, 30.07.2016.

20:11

Vulin: Bakir Izetbegović radi isto što i otac
Foto: Tanjug

Vulin je dodao i da je za mir potrebno dvoje, a za sukob samo jedan.

"Bakir Izetbegović radi ono što mu je radio i otac. Ponavlja vreme, ideje, pa čak i datume na kojima su neke neprihvatljive stvari kazane i urađene našoj zemlji. Porediti Novi Pazar sa Banja Lukom, pokušati uporediti jedan od gradova u Srbiji sa međunarodno priznatim entitetom jeste dokaz vaše loše namere prema ovoj zemlji i dokaz da ne želite ni mir ni stabilnost ovde", rekao je Vulin.

On je dodao da predugo bosanskohercegovački političari srpsku trpeljivost i želju za dobrosusedskim odnosima tumače kao slabost.

"To što je Aleksandar Vučić preživeo pokušaj ubistva u Srebrenici i zbog toga nije dozvolio da se pokvare odnosi između BiH i Srbije nije razlog da nastavite sa takvom politikom i nije razlog da mislite da je Srbija slaba na bilo koji način. Znate, za mir je potrebno dvoje a za sukob je dovoljan samo jedan", rekao je on novinarima.

Vulin je u Pančevu učestvovao na svečanosti povodom obeležavanja Međunardnog dana borbe protiv trgovine ljudima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: