Nelegalni prodavac napao komunalnog policajca

Prilikom pružanja asistencije tržišnim inspektorima u Uralskoj ulici komunalnog policajaca napao nelegalni prodavac, saopšteno je iz Komunalne policije.

Izvor: B92

Petak, 08.07.2016.

17:21

Nelegalni prodavac napao komunalnog policajca
Foto: Tanjug

Komunalnog policajca napao je metalnom šipkom nelegalni prodavac i tom prilikom mu naneo lakše telesne povrede.

Napadač je brzo savladan i odveden u najbližu policijsku stanicu, dok su inspektori robu i motorno vozilo prekršioca privremeno uklonili.

Robu koja je prodavana iz teretnog motornog vozila su sa lica mesta kamionom odneli radnici JKP "Gradska čistoća", a protiv prekršioca biće pokrenuti krivični postupak.

Asistencija komunalnim inspektorima pružana je i u rejonu ulica Marijane Gregoran i Salvadora Aljende, gde nije bilo incidenata.

Da podsetimo, ovo je jedan u nizu incidenata između pripadnika komunalne policije i prodavaca. Nedavno je nakon rasprave sa komunalnom policijom, na svom radnom mestu preminuo je prodavac lubenica Vladimir Marinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: