Vučić izrazio saučešće Bajdenu

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća potpredsedniku SAD Džozefu Bajdenu povodom smrti njegovog sina Boa Bajdena.

Izvor: B92

Nedelja, 31.05.2015.

10:24

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

"Duboko sam ožalošćen vešću da je preminuo Vaš sin Bo. Znam da nema veće tuge od smrti sopstvenog deteta i znam da nema reči koje mogu da pruže utehu", naveo je Vučić.

"Život koji nam je dala priroda, prekratak je, ali sećanje na valjano proveden život je večno, govorio je Ciceron. Budite zato ponosni na Boov život, jer je on svojom snagom i hrabrošću ostavio traga u životima mnogih kojima je bio posvećen, poput dece za koju se borio da ih zaštiti od zlostavljanja", navodi se u telegramu premijera Vučića.

Najstariji Bajdenov sin Bo Bajden (46) umro je od posledica tumora na mozgu, saopštila je danas njegova porodica. On je služio u Iraku kao advokat Nacionalne garde Delavera, a na medicinskom tretmanu bio je u Medicinskom centru Valter Rid, u pregrađu Vašingtona. Za sobom je ostavio suprugu Hale i dvoje dece Nataliju i Hantera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: